header image

Alustapalvelut

Tarjoamme kuljetusalan yrityksille käyttövarmat järjestelmät palvelun tuottamiseen. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta asiakkaidemme kilpailukyky kehittyy ja vahvistuu toimialan murroksessa.

Tutustu palveluun

Mobiilisovellukset

Kuluttajat etsivät ja hankkivat kyytipalvelunsa yhä useammin puhelimella. Mobiilisovelluksen avulla kyytinne ovat mukana kilpailussa nyt ja huomenna.

Tutustu palveluun

Tilausvälityspalvelut

Ekvatorin tilausvälityspalvelun asiakkaana nautit kustannustehokkaasta tavasta järjestää tasavertainen ja sujuva tilausvälitys kaikille kuljettajille. Palvelun sisältö määritellään tarpeenne mukaisesti.

Tutustu palveluun

Maksuliikennepalvelut

Ekvator maksuliikennepalvelut tarjoavat luotettavan ratkaisun maksuliikenteen hallintaan ja laskutusaineiston raportointiin. Maksuliikennepalvelu helpottaa taloushallintoa ja vähentää laitehankintoja.

Tutustu palveluun

Taksikortti ja yrityslaskutuspalvelut

Taksikortti mahdollistaa helpon maksamisen ja koontilaskutuksen. Yrityslaskutuspalvelut tarjoavat mahdollisuuden kyytipalveluiden hyödyntämiseen joustavasti mm. asiakkaiden ja esineiden kuljetukseen.

Tutustu palveluun

Kela-taksit

Ekvator Oy järjestää Kelan suorakorvauksen piiriin kuuluvat taksitilaukset Etelä-Savon maakunnassa 1.1.2022 alkaen. Soita alueelliseen tilausnumeroon 0800 306 600. Puhelu on maksuton.

Lue lisää Ilmoittaudu kumppaniksi
ekvator kela-taksit

Mahdollistamme helpomman liikkumisen

Ekvator on luotettava ja reilu kumppani, joka kehittää toimintaansa yhdessä asiakkaidensa kanssa. Tuotamme laadukkaita tilaustenvälitys- ja maksuliikennepalveluja yksityis-, yritys- ja yhteiskunnallisten asiakkaiden sekä autoilijoiden tarpeisiin.

Tutustu meihin
Ekvator taksivalo lähikuvassa